Qvarna o MCV 40 år

Qvarnamuseet öppnades för allmänheten den 16 maj 1971. Om detta kan Du läsa på annan plats! Samma dag bildades Club MC-veteranerna, genom ett upprop i tidningen Qvarna-kuriren, som delades ut denna dag. De fem första medlemmarna skrevs in i medlemsregistret. Det är i år således 40 år sedan. För att fira dessa händelser hade det ordnats tårtkalas i stor skala just vid Qvarna mc-museum. Allt på initiativ av MCV:s nuvarande styrelse, med den alltid uppslagsrike Sven-Olof Persson som pådrivare. Många namn finns att nämna om festens tillblivelse, men ett av de viktigaste är nog Ros-Marie på kansliet i Åsumtorp. Hon bakade tårtor och organiserade så det stod härliga till, men som sagts med god hjälp av många andra som det framgår av bilderna nedan. Håll till godo och njut av festligheterna tillsammans med c:a 300 klubbmedlemmar:
Subscribe to RSS feed